Concurs de dibuix

Des del
al
Concurs de dibuix

Aquest any el Zoo de Barcelona fa 125 anys i busquem petits artistes que ens ajudin a commemorar-ho! Tots els nens i nenes de Primària estan convidats a posar a punt els seus llapis, pinzells, retoladors o l'estri que prefereixin i participar en el Concurs de dibuix del 125è aniversari inspirant-se en el Zoo, la seva història o els seus animals.

Esperem rebre molts originals! Fins al 15/08/17.

OBJECTIU, TEMA I PARTICIPANTS

OBJECTIU

L’objectiu del concurs és contribuir a la sensibilització envers la conservació i el medi ambient a partir de la Institució Zoo de Barcelona.

 

TEMA

125 anys de Zoo. Qualsevol treball relacionat amb la història del Zoo --bé amb els animals del Zoo, bé amb la importància de gaudir del Zoo a la ciutat de Barcelona, o que presenti una relació amb qualsevol de les dues temàtiques-- podrà participar en aquest concurs.

 

PARTICIPANTS

Podrà participar en el concurs qualsevol nen o nena entre 5 i 12 anys que estigui cursant Educació Primària durant el curs 2016-2017, o bé qualsevol nen d’Educació Primària a través de la seva escola, sempre que compti amb el consentiment dels seus pares o tutors.

El fet de participar en el concurs implica el coneixement i total acceptació de les presents bases, motiu pel qual no podran ser impugnades una vegada formalitzada la inscripció.

Serà imprescindible l’autorització paterna i/o materna o del tutor/a legal per a la participació del menor en aquest concurs.

Zoo Barcelona

CATEGORIES I PREMIS

CATEGORIES:

S’estableixen 3 categories:

  • Cicle inicial de primària (5-7 anys) - un primer premi i dos segons premis

  • Cicle mitja de primària (7-10 anys) - un primer premi i dos segons premis

  • Cicle superior de primària (10 -12 anys) - un primer premi i dos segons premis

  

PREMIS:

Premi especial 125

Aquest premi commemoratiu del 125è aniversari del Zoo, serà el primer a ser escollit. Tots els participants podran optar a aquest premi i el seu guanyador/a ja no tindrà l’opció de poder guanyar un dels altres premis. Consisteix en:

  • Carnet Familiar del Zoo Club per un any

  • Visita guiada per a la família (2 adults + 2 nens/es)

  • Tauleta

 

Premis per a les 3 categories esmentades en el punt anterior:

Primer Premi

  • Carnet familiar del Zoo Club per un any

  • Visita guiada per a la família (2 adults + 2 nens)

 

Segon Premi

  • Visita guiada per a la família (2 adults + 2 nens)

 

En el cas que algun dels 10 dibuixos premiats hagi estat presentat per un nen/a que ha participat en el concurs per iniciativa de la seva escola, aquesta obtindrà:

  • Visita educativa gratuïta per al grup-classe del premiat.

 

El Departament d’Educació del Zoo de Barcelona contactarà amb l’escola per establir la data més adequada per a la realització de la visita, la qual serà acordada amb el Zoo atenent a la seva disponibilitat.

Concurs de dibuix

Consulta les bases

PARTICIPACIÓ

DADES PER PARTICIPAR

Dades de contacte dels pares o tutors legals

Per tal que els petits puguin participar en el concurs, cal introduir les següents dades dels dos progenitors o del tutor legal com a autorització de la seva participació . En cas de famílies monoparentals o tutela legal, serà suficient complimentar les dades d’un progenitor/a.
Pare/Mare/Tutor legal 1
Pare/Mare/Tutor legal 2

Dades del nen/nena

Omplir si la participació es fa a través de l'escola.

DIBUIXOS

Upload requirements
Upload requirements
Upload requirements

Política de protecció de dades