Espai Life tritó del Montseny

Des del
al
Zoo Barcelona

Espai Life tritó del Montseny

 

La Diputació de Barcelona, la de Girona, la Generalitat de Catalunya, Forestal catalana i el Zoo de Barcelona, estem treballant conjuntament en un projecte Life atorgat per la Unió Europea, el “Projecte Life Natura 2000 (LIFE15NAT/ES/000757): Tritó del Montseny”.  L’objectiu és preservar aquest petit amfibi, l’únic vertebrat endèmic de Catalunya (viu exclusivament al massís del Montseny!) i un dels amfibis més amenaçats de l’Europa occidental. Entre altres accions, el seu programa de recuperació preveu millorar l’entorn natural, fer-ne cria en captivitat per garantir la repoblació i l’expansió de l’espècie al seu hàbitat, i també fer tasques de sensibilització perquè tothom conegui el nostre tritó del Montseny i la seva situació.

 

L'espai del Zoo està dedicat a l’educació, la recerca i la cria en captivitat per a la reintroducció. Vine a veure com és, què menja, com viu i què hem de fer per assegurar la supervivència d’aquesta petita joia del Montseny!

 

Lloc: Espai Tritó del Montseny, al costat de la galeria de titís.

Horari:

  • Cada dia de 10 h fins a tancament del parc.

Informació

  • Límit d'aforament 12 persones.
  • L'ús de la mascareta és obligatòria.

 

De vegades hem de fer algun canvi en la programació de les activitats o anul·lar-les si no hi ha prou persones apuntades, per necessitats dels animals o si alguna incidència ens hi obliga.