Explorant els mites

Des del
al
Explorant els mites

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i aprendran moltes coses!

Sota el lema “Guardians de la natura”, els nens i nenes es converteixen en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen. Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

 

 • Dies: De dilluns a divendres
 • Horaris: 09:00 a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)
 • Edat: De 5 a 14 anys

 

Inscripcions a partir del dia 9 de maig a les 08:00 h


Inscripció

Què farem?

Durant centenars d’anys l’home ha imaginat criatures fantàstiques i mitològiques. Algunes ben curioses i diferents, d’altres salvatges i terrorífiques. Moltes són barreges de diferents animals reals i d’altres són animals amb les característiques exagerades, però tots es basen en sers reals. En aquest casal, descobrirem aquestes bèsties que omplen l’imaginari de la humanitat i quins són els animals que les han inspirat.

Preus

Casal de 5 dies sense dinar:

 • Membres del Zoo Club: 135 €  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 120€   
 • No membres del Zoo Club:  145€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 135€ 

Casal de 5 dies amb dinar inclòs: 

 • Membres del Zoo Club: 210€  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 190€       
 • No membres del Zoo Club: 235€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 210€ 

 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):

Descompte del 5% si es fan 2 casals o s’apunten 2 germans i descompte del 10% en cas d’apuntar-se a 3 casals o més o s’apunten 3 germans o més, en la mateixa reserva.

Horari detallat

8.50 - Accés per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 La recollida dels infants es farà per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

 

Documentació necessària per completar la inscripció

Un cop feta la inscripció, és imprescindible lliurar la següent documentació a escolazoo@bsmsa.cat :

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 3. Fotocòpia del carnet de membre del Zoo Club (si és el cas)
 4. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 5. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es. (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar via correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat), com a màxim, 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

 

Què cal portar?

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convinent que portin un recanvi de roba. A l'estiu, han de portar banyador, xancletes i tovallola, ja que si el temps ho permet, podran remullar-se a l'hora del descans.

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10:00 o 10:30 fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

Informació d'utilitat

 • L’entrada i la sortida dels infants es fa per les taquilles del Parc de la Ciutadella.
 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon i l’aula on serà durant el casal. Els següents dies, es pot entrar directament a l’aula, tant per deixar com per recollir els nens/nenes. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Zoo de Barcelona disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10 h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13 h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Els responsables dels participants que desitgin més informació sobre les activitats dels calsals de zoologia o sobre l'adaptació dels participants, podran parlar amb l'educador/a del seu grup, o amb la persona responsable dels casals, sempre que ho creguin necessari. La millor hora és a les 9 h o a les 16:20h.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals.