2 d'octubre Festa solidària d’El Periódico en favor d’Aprenem Autisme

festa solidària

 

El pròxim diumenge 2 d’octubre, el Zoo de Barcelona col·labora en l’organització de la Festa solidària d’EL PERIÓDICO en favor d’APRENEM AUTISME. Compra la teva entrada solidària + motxilla a un preu molt especial * i contribueix a millorar la inclusió social de les persones amb autisme.

 

  • Preu adult: 12,00 euros (inclou entrada al Zoo i 1 motxilla)
  • Preu infantil (de 3 a 12 anys): 8 euros (inclou entrada al Zoo i 1 motxilla)

 

Els nens menors de 3 anys tenen l’accés gratuït. Demana l’entrada a 0 € a les taquilles.


Podràs participar en els tallers de la Festa amb els voluntaris d’Aprenem Autisme de 10:00 h a 14:30 h! Crea un símbol per a l’autisme i fes-ne una xapa, pinta el teu infinit i més activitats especials, envoltats pels animals del Zoo!
Obert a tot el públic del Zoo i els socis del Zoo Club!COM COMPRO LA MEVA ENTRADA + MOTXILLA?

Compra ja les teves entrades al nostre web, exclusivament, o a les taquilles del Zoo el mateix dia 2 d’octubre.
Si compres les teves entrades on line, el dia de la jornada podràs validar-les directament als torns d'accés amb el teu mòbil sense haver de passar abans per les taquilles i estalviaràs recursos naturals!
 
Entrega de motxilles (1 per entrada) a l’estand d’El Periódico a la plaça de la Dama del Paraigua de 10:00 h a 14:30 h presentant l’entrada el mateix dia 2 d’octubre.

*Promoció limitada

S’estima que 7 milions de persones tenen autisme a Europa, i a Catalunya representen l’1,23% de la població o 1 de cada 81 persones. El Zoo ha col·laborat des del seu inici amb la campanya Connecta’t al Blau que Aprenem Autisme organitza cada any al voltant de 2 d’abril en motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Autisme per tal de visibilitzar aquesta síndrome i per reivindicar el valor de la diversitat i la inclusió. Aquest any ho fem també de la mà d’EL PERIÓDICO en aquesta jornada especial.  

 
Vine al Zoo i dóna un cop d’ull a l’autisme! Un gran dia en família amb la solidaritat i els més petits com a protagonistes! T’hi esperem!