Vertebrates

Zoo Barcelona

Visit the Zoo animals and enclosures to explore the different classes of vertebrates, how they have evolved, vital characteristics, biological cycles, behaviours and adaptations. This activity is done solely through a guided tour of the outdoor area of the park; there is no classroom work.

Durada: 2 hores

Aquesta activitat està adreçada als alumnes del Cicle Superior de Primària i ESO.

L’estudi científic és molt important a l’hora d’entendre el comportament dels animals. Mitjançant hipòtesis i l’observació podem treure’n l’entrellat de moltes pautes i conductes. Així doncs durant aquest taller, amb una metodologia vivencial, els/les alumnes es posaran a la pell de grans naturalistes per entendre com treballa un científic i veure com és la vida animal.

Competències:

 • Competència bàsica:
  • Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
  • Competència del tractament de la informació.
  • Competència matemàtica.
 • Competència metodològica:
  • Capacitat d’aprendre a aprendre.
  • Capacitat d’observació.

Objectius:

 • Entrenar als/les alumnes en l'observació dels animals i la recollida de dades amb el full de registre per resoldre l’enigma inicial.
 • Explicar el mètode científic de manera lúdica als/les alumnes.

 

Grup petit: 188 € (fins a 20 alumnes). Per cada alumne addicional fins a 25, el preu són 8,15 €/alumne. L’activitat és gratuïta per als mestres.

Grup gran: 233 € (fins a 29 alumnes). Per cada alumne addicional fins a 31, el preu són 8,15 €/alumne. L’activitat és gratuïta per als mestres.

Per a grups de participants amb discapacitats i residències amb dificultats econòmiques el preu són 7 € per persona i els acompanyants gratuïts.

 

BONIFICACIÓ ESPECIAL ÈPOQUES VALL

Si dueu a terme la vostra activitat educativa amb el Departament d’Educació durant els mesos de setembre, desembre, gener i febrer gaudireu d’un 20% de descompte en el preu de l’activitat. Si, a més, durant aquests mesos feu l’activitat en dilluns o dimarts, el descompte serà del 30%.(*)

(*) En cas que una activitat contractada amb el Departament d’Educació, acollida a aquesta promoció, s’hagi d’anul·lar per una incidència de força major, es procurarà bescanviar-la per un altre dia, sempre en les mateixes condicions prèviament contractades.

Vols reservar?

Per a tramitar la reserva, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.