La volta al món en 80 espècies

Des del
al
Casal-estiu

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i aprendran moltes coses!

 

El Zoo s’ha adherit a la Coalició “Units per la biodiversitat” impulsada per la Comissió Europea per informar la ciutadania sobre la greu crisi que pateix la natura i entre tots fer pressió perquè a la 15a Conferència de les Parts de l’ONU, que tindrà lloc aquest any a la Xina en el marc del Conveni sobre la Diversitat Biològica, es prenguin decisions valentes per aturar la desaparició d’espècies i hàbitats.

Els casals del Zoo també seran aquest any altaveus d’aquesta crida i els nens i nenes es convertiran en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen.

Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

 

 • Dies: De dilluns a divendres
 • Horaris: 09:00 a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)
 • Edat: De 5 a 16 anys

 

Inscripcions a partir del dia 10 de maig a les 08:00 h


Reserva plaça

Què farem?

T’agrada viatjar i conèixer països nous? Al llarg de la història han aparegut autors que s’han inventat històries de viatges on els seus personatges han recorregut el món descobrint animals, plantes i paisatges que no coneixíem abans.

Seguint com a full de ruta les aventures de Jules Verne en la seva coneguda obra La volta al món en 80 dies, els participants donaran la volta a la Terra i coneixeran tots els biomes que existeixen, com és cadascun, la seva especial i diferent climatologia, quins animals i plantes hi viuen... No et perdis aquest viatge i descobriràs un nou Zoo!

 

 

Els nens i nois que participin en el casal es convertiran en autèntics “guardians de la natura” i enfortiran un lligam molt necessari amb els hàbitats i la seva fauna. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la conservació de la biodiversitat i passaran uns dies esplèndids amb els animals i els educadors.

 

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors atenen els animals, com els preparen el menjar i també ajudar-los en algunes d’aquestes tasques! No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Informació

Casal de 5 dies sense dinar:

 • Membres del Zoo Club: 135 €  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 120€   
 • No membres del Zoo Club:  145€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 135€ 

Casal de 5 dies amb dinar inclòs: 

 • Membres del Zoo Club: 210€  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 190€       
 • No membres del Zoo Club: 235€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 210€ 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):

Descompte del 5% si es fan 2 casals o s’apunten 2 germans i descompte del 10% en cas d’apuntar-se a 3 casals o més o s’apunten 3 germans o més, en la mateixa reserva.

 

Tenim un servei de guarda d'infants que inclou l’entrada una hora abans de l’inici del casal (de 08:00  a 09:00). Preu: 4.55 €/hora (places limitades).

SERVEI TEMPORALMENT CANCEL·LAT PER SEGURETAT, A CAUSA DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA.

Un cop feta la inscripció és imprescindible lliurar la següent documentació a escolazoo@bsmsa.cat:

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Full de compromís COVID
 3. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 4. Fotocòpia del carnet de membre del Zoo Club (si és el cas)
 5. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 6. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es  A/A Beatriz Castuera (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar via correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat), com a màxim, 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

8.00 a 9.00 - Servei de guarderia per a qui ho hagi sol·licitat prèviament

SERVEI TEMPORALMENT CANCEL·LAT PER SEGURETAT, A CAUSA DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA.

8.50 - Accés per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 La recollida dels infants es farà per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convenient que portin un recanvi de roba i aconsellem duguin una gorra per cobrir-se del sol i que vinguin amb crema solar posada de casa (tot i que hi ha molts llocs amb ombra, no sempre estaran resguardats del sol). A l'estiu, han de portar banyador, xancletes i tovallola, ja que si el temps ho permet, podran remullar-se a l'hora del descans.

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10.00h fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon i l’aula on serà durant el casal. Els següents dies, es pot entrar directament a l’aula, tant per deixar com per recollir els nens/nenes. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Zoo de Barcelona disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals. 

Tens dubtes?

Per a més informació, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.