La volta al món en 80 espècies

Des del
al
Casal-estiu

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo!

 

Faran amics i aprendran moltes coses! Al nostre casal, els nens i nenes es converteixen en veritables guardians dels hàbitats i dels animals que hi viuen. Amb l’ajuda dels nostres especials hostes animals, descobreixen també tot el treball que fem al Zoo i passen uns dies esplèndids entre nosaltres!

 

 • Dies: De dilluns a divendres
 • Horaris: 09:00 a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)
 • Edat: De 5 a 14 anys

 

Inscripcions a partir del dia 6 de maig a les 08:00 h

 

Sessions informatives 29 d'abril, 13 i 15 de maig. Informa-te’n més avall!


Inscripció

Què farem?

El món és ple d’animals. A boscos, selves, sabanes, mars, rius i fins i tot ciutats. A tot arreu hi ha animals vivint, des del més gran mamífer fins al més minúscul invertebrat. A través d’un viatge imaginari al voltant del món coneixerem un gran nombre d’aquests animals. Com viuen, on viuen, amb qui viuen i, sobretot, de quina manera els podem ajudar a poder viure millor entre nosaltres i en el món que compartim.

 

 

Els nens i nois que participin en el casal es convertiran en autèntics “guardians de la natura” i enfortiran un lligam molt necessari amb els hàbitats i la seva fauna. També descobriran què fa el Zoo per contribuir a la conservació de la biodiversitat i passaran uns dies esplèndids amb els animals i els educadors.

 

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors atenen els animals, com els preparen el menjar i també ajudar-los en algunes d’aquestes tasques! No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure, responsables i molt engrescats!

Informació

 • 29 d'abril: reunió presencial al Zoo, a les 18:00 h
 • 13 de maig: reunió telemàtica via Microsoft Teams, a les 18:00 h
 • 15 de maig: reunió presencial al Zoo, a les 18:00 h

 

Les famílies han d’inscriure’s a les reunions enviant un correu electrònic a escolazoo@bsmsa.cat que indiqui quin dia volen venir.

Aquelles famílies que s’inscriguin a la reunió telemàtica, rebran l’enllaç de la reunió uns dies abans.

Recomanem a les famílies no assistir amb els infants ja que no disposarem de servei d’acollida durant aquella estona.

Casal de 5 dies sense dinar:

 • Membres del Zoo Club: 135 €  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 120€   
 • No membres del Zoo Club:  145€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 135€ 

Casal de 5 dies amb dinar inclòs: 

 • Membres del Zoo Club: 210€  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 190€       
 • No membres del Zoo Club: 235€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 210€ 

 

 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):

Descompte del 5% si es fan 2 casals o s’apunten 2 germans i descompte del 10% en cas d’apuntar-se a 3 casals o més o s’apunten 3 germans o més, en la mateixa reserva.

 

8.50 - Accés per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 La recollida dels infants es farà per les taquilles del Parc de la Ciutadella.

Un cop feta la inscripció és imprescindible lliurar la següent documentació a escolazoo@bsmsa.cat:

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 3. Fotocòpia del carnet de membre del Zoo Club (si és el cas)
 4. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 5. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es  A/A Beatriz Castuera (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar via correu electrònic (escolazoo@bsmsa.cat), com a màxim, 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convenient que portin un recanvi de roba i aconsellem duguin una gorra per cobrir-se del sol i que vinguin amb crema solar posada de casa (tot i que hi ha molts llocs amb ombra, no sempre estaran resguardats del sol). 

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10.00h fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Zoo de Barcelona disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals.