Entrades i abonaments

Uneix-te al Zoo Club i gaudeix-ne durant 1 any amb tota la família.

 

Abonament Familiar per només 80€, sense quota d'inscripció.

* Promoció temporal. Preu original 118,05€.

 Promoció no válida per persones que que hagin sigut socis del Zoo Club en els 3 ultims mesos des de el día  de la nova alta. 

Preguntes freqüents

El preu d’entrada per a les persones amb diversitat funcional és de 5,65€. Per acollir-se a aquesta modalitat d'entrada és imprescindible acreditar un mínim del 33% de grau de discapacitat mitjançant la presentació del certificat de grau de disminució i/o targeta acreditativa de la discapacitat. Inclou l'entrada gratuïta d'un acompanyant per a aquelles persones amb discapacitat que no es puguin valer per elles mateixes, sempre i quan compleixin amb els requisits de “condició d’acompanyant” (*)


(*) Condició d’acompanyant. L'única documentació vàlida és la següent: a) Resolució de l’ICASS o de la Comunitat Autònoma corresponent; b)  targeta acreditativa de la discapacitat > 33% disminució de cada Comunitat Autònoma on consti la necessitat d’acompanyant.

En presentar el carnet de família nombrosa a les taquilles, s’aplica un descompte del 20% sobre el preu de l’entrada.

En presentar el carnet de família monoparental a les taquilles, s’aplica un descompte del 20% sobre el preu de l’entrada.

No es permet l’entrada al Zoo d’animals domèstics de cap mena, excepte els gossos d’assistència amb la seva corresponent targeta sanitària, ja que es tracta d’animals especialment ensinistrats i així ho exigeix la normativa legal vigent. Penseu que la presència de gossos o d’altres animals provoca nerviosisme i estrès als animals del Zoo.

Sí que es permet portar menjar i begudes de l’exterior. Al recinte hi ha diferents àrees de pícnic que podeu utilitzar lliurement. Us preguem que recolliu les deixalles i que feu un ús adequat de les papereres de reciclatge. Recordeu que està totalment prohibit donar menjar als animals!

Per a la seguretat dels nostres visitants està totalment prohibida l’entrada de bicicletes, patins o patinets. Trobareu zones d’aparcament de bicicletes a l'interior del parc al costat de cada una de les dues entrades. També hi podreu carregar el patinet elèctric.

El recinte està adaptat amb rampes.

No es permet sortir del Zoo i tornar-hi a entrar amb la mateixa entrada.

El Zoo està obert cada dia; només tanca el dia de Nadal a la tarda. Per a més informació consulteu l’apartat Horaris.

Està totalment prohibit tocar cap cria d’animal, ja que això en podria alterar la conducta i, fins i tot, provocar-los problemes de salut. Tampoc es permet tocar els animals adults.

Al Zoo no acceptem animals de particulars, ja siguin domèstics o salvatges. Els animals que arriben al Zoo provenen sempre d'intercanvis i cessions d'altres institucions zoològiques.

Si us veieu en la necessitat de donar un animal en adopció, podeu sol·licitar informació al Centre de Protecció Animal de la Generalitat de Catalunya.

Hi ha disponibles diferents abonaments anuals, consulta el que més s'adapti a tu:

  1. Familiar (*), per a la parella i infants menors d’edat. Quota anual 94,05€ i quota d'inscripció 24€.
  2. Individual (*), a partir dels 26 anys. Quota anual 43,90€ i quota d'inscripció 24€.
  3. Jove, entre 14 i 25 anys. Quota anual 25€ i sense quota d'inscripció.
  4. Monoparental, per al pare/mare i els infants menors de 18 anys (titulars del carnet de família monoparental). Quota anual 60€ i sense quota d'inscripció.
  5. Apropa, per a famílies amb 1 ó més membres amb discapacitat acreditada (>33%). Quota anual 60€ i sense quota d'inscripció.

 

La inscripció al Zoo Club es pot formalitzar de dues maneres:

  1. En persona, a l'Oficina del Zoo Club. Per fer-vos el carnet individual, cal que porteu el DNI i que faciliteu les dades bancàries per a les futures renovacions del contracte. Per fer-vos el Zoo Club familiar cal que porteu el DNI dels pares i el llibre de família.
  2. A través de la pàgina web del Zoo. Una vegada formalitzada la teva alta, podràs recollir els teus carnets i contracte a l'Oficina del Zoo Club al carrer Wellington i començar a gaudir del Zoo Club i els seus avantatges.

Sí. Et descomptem l'import de les entrades presentant el tiquet de caixa de les nostres taquilles o el rebut de pagament de la compra en línia de la nostra web, sempre que:


• No hagin passat més de 30 dies naturals des de la data de compra de les entrades.
• Només es descomptaran les entrades de les persones que formaran part del contracte Zoo club.
• Per a donar-te d'alta descomptant les teves entrades, és necessari fer-ho de manera presencial en l'oficina Zoo club, situada al carrer Wellington.
• Si la quantitat d'entrades a descomptar supera l'import de l'abonament, en cap cas es retornarà els diners que sobrepassi el mateix.
 

La quota d'inscripció no es descompta.

El carnet del Zoo Club té una validesa de 12 mesos a partir de la data d’alta.

Després d'haver fet l'alta per Internet, ja podeu venir al Zoo (Oficina del Zoo Club al carrer Wellington) a recollir els vostres carnets (imprescindibles per accedir al Zoo), firmar el contracte i començar a gaudir del Zoo Club i els seus avantatges. No us oblideu de portar tota la documentació que se us requereix en fer l'alta.

Podeu tramitar la baixa del Zoo Club mitjançant el formulari, indicant el número de contracte, el nom i els cognoms, i el DNI de la persona titular. La vostra sol·licitud serà efectiva a partir de la data de caducitat del carnet.

És imprescindible presentar el carnet per accedir al recinte. En cas de pèrdua, se n’haurà de fer un duplicat que té un cost de 2,25€.