Un nou model educatiu adaptat a les necessitats de l’escola actual

Al Zoo tenim un propòsit molt clar: PRESERVAR LA BIODIVERSITAT DEL PLANETA i aquesta tasca passa per l’educació de les futures generacions en el respecte de la natura i del medi ambient. És per això que hem renovat el nostre model educatiu concretant-lo en una proposta innovadora, única i experiencial.  

Volem ser aliats de les escoles i oferir als docents diferents experiències pedagògiques perquè els infants i joves  desenvolupin la curiositat,  les destreses científiques i la comprensió del món que els envolta fent-se preguntes i resolent reptes.  Pretenem que, de manera dinàmica i entretinguda, descobreixin la importància de la conservació de la biodiversitat i com els efectes del canvi climàtic i l’impacte de l’acció humana sobre la vida al planeta hi estan influint. També treballarem aspectes com les relacions dels éssers vius entre sí i amb el seu entorn, conceptes bàsics d’evolució, biologia cel·lular i genètica. A més, volem transmetre la importància de la tasca del Zoo en la cura de la salut i del benestar animal i en la reintroducció d’espècies als seus hàbitats a través dels diferents projectes que porta a terme.

Volem ser una eina per a l’aprenentatge que permeti als docents ampliar els sabers,  el treball de les competències i dels ODS, per a encoratjar els alumnes a ser agents actius per a la defensa de la biodiversitat. Volem promoure també el valor de la recerca científica, del pensament crític i ajudar a despertar vocacions científiques.

Oferim un seguit d’activitats i projectes adaptables als diferents nivells educatius, posant-les en funcionament en els nostres nous espais educatius i laboratoris del Zoo.  A més, estem també oberts a donar-vos servei a partir dels vostres suggeriments.

Activitats adaptades a cada nivell

INCRIPCIONS OBERTES!

Altres opcions educatives