Per a famílies

Des del Zoo, et proposem experiències emocionants i educatives que t’ajudaran a conèixer i estimar més el nostre entorn natural.

Vols descobrir com són els hàbitats propers i llunyans, i els animals que hi viuen? Vols saber què podem fer per preservar-los? Vols veure com cuidem els animals del Zoo i donar-nos un cop de mà?

Vine a aprendre i a treballar amb nosaltres per la natura!

Trobades amb cuidadors - pingüins

Què mengen els pingüins?

29/01 - 29/01   -   Horaris: De 13:00 a 13:30
Descobriu la importància de l’alimentació d’aquesta espècie i com ens assegurem que cada pingüí rebi la seva dieta personalitzada. Els nostres cuidadors i cuidadores els coneixen individualment i els donen tot el que necessiten. Te’ls presentem?  
Trobades amb cuidadors - lleons marins

Coneixem els lleons marins

29/01 - 29/01   -   Horaris: De 11:30 a 12:00
De la mà dels nostres cuidadors i cuidadores, descobrireu com es relacionen els lleons marins i com ens assegurem del seu benestar en tot moment. A més, arribareu just a la seva hora de dinar! Què us sembla que mengen? Vegem-ho plegats!
escape room zoo activitat

Nou Escape Room

29/01 - 29/01   -   Horaris: De 10:15 a 11:15
De la mà dels nostres cuidadors i cuidadores, descobrireu el nou espai d'invertebrats gaudint d'una activitat divertida.
alcedo

El qui és qui dels ocells

29/01 - 29/01   -   Horaris: De 15:00 a 16:00
T’agraden els ocells? A nosaltres també, però de vegades és difícil saber quin estem mirant, oi? La mida, la silueta, on estan posats i les seves marques característiques ens ajuden a diferenciar-los.