Científic / científica per un dia

científic
Potenciem les vocacions científiques! Coneixerem la tasca experta de biòlegs i biòlogues, veterinàries i altres professions científiques que treballen diàriament per al benestar animal i la conservació de la biodiversitat.
Durada: 2 hores Hores d’inici: 10.15, 12:15.
Aquesta activitat es pot adaptar a qualsevol nivell educatiu.
El grup- classe és atès per un educador del Zoo durant tot el desenvolupament del taller. El grup pot quedar-se a les instal·lacions del Parc Zoològic fins l'hora de tancament del recinte.

Ciència


Els centres de fauna salvatge, i els zoos en particular, estan carregats de professions científiques. Només cal que fem una petita volta per adonar-nos que tot és ciència. Des de la construcció de l’hàbitat natural, a la cura de l’animal o la gestió d’una espècie. Descobrim junts tota la ciència que s’amaga dins del Zoo!


Salut i benestar animal


La salut i el benestar animal es refereixen al bon estat físic i emocional dels animals. Implica proporcionar-los alimentació adequada, aigua, habitatge còmode i atenció veterinària. Assegurar el seu benestar no només és ètic, sinó també crucial per a l'equilibri dels ecosistemes.


Professions


Biòlegs, veterinaris, etòlegs, ambientòlegs, arquitectes, educadors,... hi ha moltíssimes professions que fan moure aquesta institució. A través de la visita al Zoo i els seus entorns, les veurem totes i també quin paper juguen en el bon funcionament del centre.


Activitats

  • Descobriment de la vida animal.
  • Observació de les diferents professions dels centres de fauna.
  • Aprenentatge de la quotidianitat i complexitat dels centres de fauna i la ciència que s’hi du a terme.
  • Fomentar les professions científiques fent èmfasi en el col·lectiu femení.
6 € per alumne (mínim grups de 10 alumnes)

Vols reservar?

Per a tramitar la reserva, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.