Visita guiada

Visita
Farem una ruta completa pel Zoo per conèixer els animals que hi habiten: Què estem aprenent d’ells? Quin és el seu origen? Amb quins projectes de conservació es treballa? Què és la reintroducció d’espècies? Coneixerem la tasca de la nostra institució.
Durada: 2 hores Hores d’inici: 10.15, 12:15.
Aquesta activitat es pot adaptar a qualsevol nivell educatiu.
El grup- classe és atès per un educador del Zoo durant tot el desenvolupament del taller. El grup pot quedar-se a les instal·lacions del Parc Zoològic fins l'hora de tancament del recinte.

Els centres de fauna salvatge


Des de fa molts anys els zoos i centres de fauna salvatge es dediquen a la conservació i recuperació de moltes espècies. Algunes avui en dia estarien extingides si no fos per l’esforç d’aquestes institucions. Cal conèixer com treballem i per quin motiu fan tota aquesta tasca.


Projectes


Tots els animals que veurem durant la visita tenen una funció important, ja sigui com a representants de les seves espècies i de les amenaces que afronten a l’hàbitat natural, o dels programes de reintroducció de l’espècie al seu hàbitat natural. A mesura que anem avançant la visita, coneixerem molts d’aquests projectes.


Els animals


Els animals que viuen al nostre centre tenen unes característiques concretes i una manera de fer que molts cops queden molt allunyades de la nostra realitat. A més a més, sovint els mitjans de comunicació s’han encarregat de difondre’n informació errònia. Aprenguem a conèixer millor com són realment aquests animals i les seves característiques.


Activitats

  • Descobriment de la vida animal.
  • Observació de les diferents característiques dels centres de fauna.
  • Aprenentatge de la quotidianitat i complexitat dels centres de fauna.
  • Dinàmica participativa per comprendre la importància de preservar i conservar els nostres hàbitats.
6 € per alumne (mínim grups de 10 alumnes)

Vols reservar?

Per a tramitar la reserva, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.