Cuidadors i veterinaris: mitjans

m

Ens hem endisat en el món dels rèptils!.

En aquest cas els cuidadors també fan entrenament i hem pogut veure com són de diferents anant a veure el de lleons marins!. Les mesures de segures de seguretat també ho són.

El pal que veieu a les fotos es diu targuet i es fa servir per assenyalar on els cuidadors volen que posi una pota, la cara o cap a on volen que camini. En el cas dels dragons de comodo es fa en una caixa especial ja que tenen una saliva tòxica. El menjar també li donen amb pinces metàli.liques quan no se li posa pel seu pati o dormitori per a que l'hagin de buscar.

A més de tot el que hem de vigilar amb els mamífers aquí em de controlar molt la temperatura i la humitat perquè són animals de sang freda!. Per això també tenen bombetes especials!.

Hem tingut un expert en dragons de Komodo,un company que els va treballar a l'escola i ens ha explicat moltes coses!.

Carai no sabíem que mengessin coses tan diferents els rèptils!. N'hi han que mengen cargols, conills, rates, vegetals, fruites... complementades amb calci i vitamines.

Una cosa noca que hem fet avui és mesurar longituds, temperatures i pesar a diferents rèptils. una altra feina important que fan els cuidadors!.

Molts formen part de programes de cria en captivitat EEP per estar en perill d'extinció i es vigilen les postes d'ous per posar-los en incubadores, també hi ha una part especial al terrari on hi han els bebés. Els educadors dels Zoo ens diuen que ens hem de fixar en els termòmetres, les llums, la sorra, l'aigua i...els animals, és clar!.

mmmm

mmmm