13-10-24 Festa solidària d’El Periódico en favor de Pallapupas

web

 

El pròxim diumenge 13 d’octubre, el Zoo de Barcelona col·labora en l’organització de la Festa solidària d’EL PERIÓDICO en favor de Pallapupas. Compra la teva entrada solidària + motxilla a un preu molt especial * i contribueix a reduir la por i l’ansietat hospitalària.

 

  • Preu adult: 12,00 euros (inclou entrada al Zoo i 1 motxilla)
  • Preu infantil (de 3 a 12 anys): 8 euros (inclou entrada al Zoo i 1 motxilla)
Els nens menors de 3 anys tenen l’accés gratuït. Demana l’entrada a 0 € a les taquilles.

 

*Promoció limitada

 

 

De 10:00 h a 14:30 h a la Plaça de la Dama del Paraigua, obert a tot el públic del Zoo, El Periódico i Pallapupas proposen el següent circuit d’activitats a tots els nens i nenes:

 

Pinta Somriures

Pintacares o trenes

Ulleres de realitat virtual

Fotomató

 

 

COM COMPRO LA MEVA ENTRADA ANTICIPADA + MOTXILLA?

 

Compra ja les teves anticipades entrades al nostre web  exclusivament, fins a exhaurir existències o fins a les 23:59 h del 12 d’octubre.

 

Podràs validar-les directament als torns d'accés amb el teu mòbil sense haver de passar abans per les taquilles i estalviaràs recursos naturals!

 

Entrega de motxilles (1 per entrada) a l’estand d’El Periódico a la plaça de la Dama del Paraigua de 10:00 h a 14:30 h presentant l’entrada el mateix dia 13 d’octubre

 

 

Amb més de vint anys d’experiència, Pallapupas treballen per donar-li lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia i, d’aquesta manera, poder transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida.  Els Pallapupas són actors i actrius professionals formats en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitaris, necessaris per fer la seva feina. 

 

 

T’esperem al Zoo el pròxim dia 13 d’octubre! Aprenentatge, diversió i solidaritat!