Avui celebrem el nostre 15è Dreamnight at the Zoo

dream

Avui celebrem al Zoo la festa solidària  Dreamnight at the Zoo, una vetllada especial i totalment gratuïta que té lloc el vespre del primer divendres de juny a zoos de tot el món per a nens i nenes que pateixen una malaltia o discapacitat greu, i els seus pares i germans.

 

Des que va néixer al Zoo de Rotterdam a Holanda el 1996, aquesta iniciativa s’ha anat estenent, i aquest any hi participen ja 304 zoos de tot el món  engrescats amb la idea de fer feliços a nens que ho passen malament i no tenen gaire ocasions de fer una visita al Zoo.
 

dreamnight   

Per a la festa d’enguany tancarem el Zoo una estona abans a les 18:00 perquè els nostres convidats, una cinquantena de famílies, puguin viure un parc per a ells sols i marxar ja de nit, esperem que molt contents amb l'experiència viscuda i els regals que els donarem de record. Entre altres activitats, veuran com donem gelats als ximpanzés, com tenim cura dels dragons de Komodo i ens ajudaran a donar menjar als pingüins i als hipopòtams. També tindrem un berenar i la participació de mags que afegiran misteri i alegria a la vetllada.

 

El Zoo de Barcelona es va unir a la xarxa del Dreamnight l’any 2006, i aquesta serà la nostra 15na edició, després d’un parèntesi forçat per la pandèmia. Comptem per organitzar la festa amb la col·laboració de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, l’Hospital de Sant Joan de Déu i d’altres hospitals a través de les fundacions Pequeño deseo i Enriqueta Vilavecchia. A totes aquestes institucions els estem molt agraïts, com també a les empreses, entitats i voluntaris que ens ofereixen el seu temps, serveis o productes de manera desinteressada i sempre amb molt afecte i entusiasme.

 

Col·laboren:
 

Aparcaments B:SM

Aramark

Atlanta Restauración Temática S.L.

Campofrio

Carns Romeu

Coca cola

Damm

Ecofestes

Europastry

Feristela Media

Frigo

Frit Ravich

Premium Merchandising

Prevencontrol

Societat Espanyola d’Il·lusionisme

Sorigué