El 21 i 22 de desembre celebrem el Dia del cangur!

cangur

El Zoo estrena El dia del cangur en homenatge als familiars que cuiden els nens mentres les seves mares i pares treballen.

Si voleu ser els “cangurs” més divertits per als petits de la família, podeu venir al Zoo els dies 21 i 22 de desembre! Celebrarem el Dia del cangur, amb entrada gratuïta per a aquelles àvies, avis, tietes, tiets, padrins, padrines i cuidadors i cuidadores que portin als petits de la família al Zoo.

 

 

Com aconsegueixo la meva entrada gratuïta?

 

Les parelles formades per 1 adult “cangur” i 1 infant (fins a 12 anys), tindran entrada gratuïta aquests dos dies.

 

 

Qui és “cangur”?

 

Són totes aquelles persones que es fan càrrec dels infants els dies 21 i 22 de desembre, quan el període escolar ha finalitzat i els seus pares o mares treballen o no poden tenir-ne cura. Poden ser l’avi, l’àvia o d’altres cuidadors que NO SIGUIN ELS PARES/MARES O TUTORS LEGALS DELS MENORS.

 

 

Condicions per gaudir de la promoció

 

Per assegurar-nos que els cangurs sou qui gaudiu de la promoció, tenim aquests requisits:

 

  • És imprescindible fer de manera presencial el tràmit d’accés a les taquilles del Zoo el dia de la visita les dues persones que gaudiran de la promoció.
  • Vàlida per a parelles formades per 1 adult + 1 infant (fins a 12 anys) on l’adult sigui el “cangur”.
  • El Zoo es reservarà el dret de demanar un document acreditatiu del parentiu de la parella “cangur” + infant, com ara, el full d’inscripció de registre civil, DNI, targeta sanitària, etc.
  • Aplicable a la parella formada per l’adult “cangur”+ infant. La resta d’acompanyants del grup abonaran l’import de l’entrada corresponent.
  • Limitada a les primeres 2.000 persones per cada jornada.
  • La promoció no és acumulable a altres promocions.

 

 

Activitats especials de la jornada

 

Els dos dies, podreu conèixer les curiositats dels cangurs i la seva situació a la natura en una activitat especial.Sabíeu que els cangurs son l’únic animal de grans dimensions que es desplaça saltant? Que poden fer salts de fins a 9 metres de llargada i córrer a 70 km/h? I que hi ha subespècies de cangurs en perill d’extinció? Veniu a descobrir això i molt més al Zoo!