El Zoo participa a la 17a Festa de la Ciència

festa

Els propers dies 8 i 9 de juny, el Zoo de Barcelona se suma a la 17a edició de la Festa de la Ciència que organitza l’Ajuntament de Barcelona i que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria i la plaça Comercial.

 

Amb l’objectiu de conscienciar sobre com d’important és conservar la biodiversitat, el Zoo oferirà l’activitat familiar “Agents per a la defensa de la biodiversitat”. Els seus participants tindran l’oportunitat de descobrir els éssers microscopis que s’amaguen dins d’una gota d’aigua i en coneixeran un de molt important: l’artèmia, un crustaci diminut que habita a les zones humides i que és d’especial importància per a espècies com els flamencs o els crancs. 

 

L’activitat s’adreça a infants d’entre 6 i 14 anys i estarà disponible els dos dies a l’estand que el Zoo tindrà a la plaça Comercial, a tocar de la porta del Born Centre de Cultura i Memòria.

 

 

Artèmia Festa de la ciència

 

 

Una festa emmarcada en la Ciutadella del Coneixement

La Festa de la Ciència, que organitza l’Ajuntament de Barcelona, és un gran espai de trobada per promoure la vocació científica i relacionar-se amb el món de la recerca. Aquest any la cita se celebra en l’entorn de la Ciutadella del Coneixement, un projecte científic i urbanístic que té la voluntat de fer del parc de la Ciutadella i els seus entorns un node de ciència i divulgació punter a Europa.

 

 

En total s’han programat més de 150 activitats de divulgació científica i tecnològica repartides en 30 espais diferents, en les quals s’hi han implicat prop de 120 institucions i entitats amb més de 200 participants. L’univers d’activitats programades inclou jocs, experiments, tallers, espectacles, contes, visites, exposicions i humor.