El Zoo rep la certificació Global Safe Site i el segell Safe Tourism Certified

zoo barcelona

Ens dona molta satisfacció i confiança poder anunciar que hem obtingut dues certificacions que ens acrediten com a espai segur en el context de pandèmia pel Coronavirus: la certificació Global Safe Site i el segell Safe Tourism Certified.

 

La certificació Global Safe Site garanteix la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant de la crisi sanitària, i el Zoo l’ha obtingut en la qualificació Excellence.

 

El segell Safe Tourism Certified és una iniciativa de l’Instituto de calidad turística espanyola (ICTE), que distingeix els espais turístics que han posat en marxa amb èxit un sistema de prevenció de riscos específics contra el coronavirus. Hem volgut treballar de pressa per garantir la màxima seguretat als nostres visitants i som el primer zoo de l'Estat que rep aquest distintiu!

 

Aquestes són algunes de les mesures preses:

 

-Increment de la neteja i desinfecció a tot el parc, amb especial èmfasi en les àrees sensibles com WC, i ús de productes homologats.

 

-Punts de gel hidroalcohòlic personalitzats per tot el recinte.

 

-Reducció d’aforament a tot el parc, en especial als espais tancats, i estímul a la venda anticipada per a un accés més àgil al recinte.

 

-Redisseny de fluxos de públic a espais tancats i esponjament de les zones de pícnic.

 

-Senyalitació específica per garantir la distància social i impedir el contacte amb elements comuns com vidres i baranes.

 

-Mesures especials per als casals d’estiu: grups de convivència més reduïts, zones de menjador exclusives, entre d’altres.

 

Dispensador gel hidroalcohòlic Zoo Bcn

 

 

Els dos processos de certificació els ha dut a terme el Bureau Veritas, líder mundial en inspecció, certificació i assaigs, que ha auditat els diferents espais per assegurar que es dona resposta amb el màxim rigor a les necessitats sanitàries actuals, i per garantir la màxima seguretat per al personal del Zoo i els seus visitants.

 

Aquestes accions s’emmarquen dintre del projecte BCN Safe City, que té com a objecte garantir les mesures d’higiene i salut necessàries per oferir confiança i seguretat als usuaris dels diferents espais de la Ciutat.