25 de maig, Jornada Visió per a tothom 2024

JORNADA

Dissabte 25 de maig, de 10:00 a 19:00, la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera organitza la seva onzena jornada familiar solidària al Zoo de Barcelona.

La jornada té com a objectiu sensibilitzar els visitants sobre la importància de rebre assistència oftalmològica per tenir una bona salut visual. També recaptar fons per al projecte “Visió per a tothom”, dedicat a promoure i oferir salut visual a les persones que es troben sota el llindar del benestar social i econòmic.

Per participar en aquest dia solidari, només cal que compris a les taquilles del Zoo la teva entrada amb un descompte especial, una part de la qual estarà destinada a la Fundació *:

 

Adults: 13,50 €

Nens menors de 12 anys: 10,00 €

Els nens menors de 3 anys tenen l’accés gratuït. Demana l’entrada a 0 € a les taquilles.

 

I per als infants que visitin l’estand de la Fundació a la Plaça de la Dama del Paraigua:

Pintacares i Taller Toca-Toca: De 10:00 a 17:30

Ruta guiada “La visió dels animals”, a càrrec dels educadors del Zoo:

15:00 a 15:40 i 15:50 a 16:30.

 

Recorda, si portes la teva entrada solidària el mateix dia a l’estand de la Fundació de 10:00 a 17:30, aconseguiràs unes ulleres de sol per només 3 €!

.

Vine a viure i veure el Zoo amb ulls solidaris!   

 

 

Una malaltia visual o una baixa visió no detectada a temps pot tenir conseqüències molt negatives en els infants, com un fracàs escolar que es podria haver evitat i la consegüent dificultat per accedir a estudis superiors o una formació laboral que s’ajusti a les capacitats de cadascú.

A banda d’aquest projecte a Catalunya, des de fa més de 10 anys, la Fundació Ramon Martí i Bonet desenvolupa projectes en altres indrets del món, amb els quals també pots col·laborar.

 

*Fins a un màxim de 2.000 entrades solidàries.