Nou Passaport de Natura del Zoo Club

Passaport de Natura

 

Aquest estiu el Zoo de Barcelona presenta el nou Passaport de Natura, una novetat exclusiva i gratuïta per als més de 80.000 membres del Zoo Club que, sota el lema “A la descoberta del Zoo”, busca acostar els socis i les sòcies a la riquesa de la biodiversitat i les accions que porta a terme el Zoo per ajudar a preservar-la. 

 

Es tracta d’un document que permetrà als socis i sòcies participar en diferents activitats pensades per sensibilitzar i entretenir alhora. Cada activitat anirà associada a un nivell d’expertesa i en finalitzar-la, l’equip d’educadors i educadores del Zoo segellaran el passaport fins assolir la categoria d’expert o experta en la natura. 

 

Els membres del Zoo Club poden recollir el nou Passaport de Natura a les oficines del Zoo, al costat de l’entrada del carrer Wellington, i els nous membres, el trobaran al pack de benvinguda. 

 

Les activitats tenen una durada d’entre 30 i 45 minuts, i cal reservar-les prèviament a través de l’àrea d’usuari del Zoo Club, al web del Zoo.

 

La primera parada d’aquest viatge lúdic i formatiu pel Zoo de Barcelona es centra en descobrir què fan els zoos moderns per protegir la natura. És una introducció a la resta d’activitats, que permeten als seus participants explorar diferents hàbitats i espècies. S’hi parla, entre d’altres, d’insectes i el seu paper clau als ecosistemes, de primats, o de la informació que ens aporten els excrements dels animals. 

 

 

Activitat A la descoberta del Zoo

 

 

Activitats diàries gratuïtes per a tots els visitants

A banda de les activitats del nou Passaport de Natura, durant tot l’estiu, el Zoo de Barcelona ofereix activitats per a tots els seus visitants. Aquesta programació inclou noves experiències amb els cuidadors i cuidadores, que complementen la visita i apropen la realitat del dia a dia del Zoo i la tasca de conservació que es duu a terme. 

Aquestes activitats són gratuïtes i no necessiten reserva prèvia. S’actualitzen de manera setmanal i es poden consultar a la web del Zoo, així com als codis QR dels diferents cartells informatius que es troben al mateix Zoo. 

 

Activitat Trobades amb cuidadors i cuidadores