Cuidadors i veterinaris

Des del
al
Casal-estiu

Perquè el teus fills passin unes vacances diferents, porta’ls al Zoo! Faran amics i, junts, aprendran moltes coses. 

Els casals del Zoo són una opció única de lleure didàctic que apropa el món de la fauna als infants i joves, i fomenta el respecte per la biodiversitat i el medi ambient.

 

Dies: De dilluns a dijous

Horaris: 09:00 a 13:00 (sense dinar) o de 09:00 a 16:30 (amb dinar)

Edat: De 5 a 16 anys


Reserva plaça

Què farem?

El benestar de les espècies allotjades al nostre parc està garantit amb la col·laboració i la bona feina que fan dos perfils professionals molt importants al Zoo, els cuidadors/cuidadores i el personal veterinari, responsables dia a dia de la salut de tots els animals.

 

Durant aquest casal, els nens i nenes es familiaritzaran amb les responsabilitats i activitats diàries d’aquests treballadors del Zoo, aprendran quines són les necessitats de les espècies que viuen al nostre parc i també què fem perquè estiguin cobertes en tot moment. Abordarem junts aspectes imprescindibles del benestar animal com l’alimentació, la neteja de les instal·lacions i les revisions veterinàries, entre d’altres.

 

Cada dia portarà sorpreses diferents, amb temps per visitar molts racons del Zoo, veure com els cuidadors preparen el menjar dels animals i els cuiden, i ajudar en algunes d’aquestes tasques, ben a prop dels animals. No hi faltaran estones d’esbarjo, jocs i manualitats per endur-se un record especial d’una setmana inoblidable, sempre acompanyats dels educadors/es del Zoo, tots ells professionals del camp de les ciències naturals amb molta experiència en tasques pedagògiques i de lleure.

Informació

Casal de 4 dies sense dinar:

 • Membres del Zoo Club: 108 €  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 96€   
 • No membres del Zoo Club:  116€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 108€ 

Casal de 4 dies amb dinar inclòs: 

 • Membres del Zoo Club: 168€  
 • Membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 152€       
 • No membres del Zoo Club: 188€  
 • No membres del Zoo Club amb carnet de família nombrosa/monoparental: 168€ 

 

Promocions especials (no acumulables amb altres descomptes):
Per a 2 casals o 2 germans: 5% de descompte addicional
Per a 3 germans o més: 10% de descompte addicional.

 

Tenim un servei de guarda d'infants que inclou l’entrada una hora abans de l’inici del casal (de 08:00  a 09:00). Preu: 4.55 €/hora (places limitades).

Un cop feta la inscripció, cal portar al Departament d’Educació del Zoo la següent documentació:

 1. Full d’inscripció i autorització signat pel pare/mare o tutor legal de l’infant
 2. Fotocòpia del carnet de família nombrosa (si és el cas)
 3. Fotocòpia del carnet de soci de Zoo-Club (si és el cas)
 4. Fotocòpia del certificat de discapacitat (si és el cas)
 5. Informe mèdic en cas d'intolerància o al·lèrgia alimentària per al servei de restauració zoodebarcelona@aramark.es. (En cas que dinin al casal)

 

 • Cal portar tota la documentació per a cadascun dels teus fills/es.
 • És obligatori fer arribar com a màxim 10 dies abans de l’inici del casal tota la documentació mitjançant el formulari.
 • La documentació original signada s’haurà d’entregar com a màxim el mateix dia d’inici del casal.
 • En cas que tota la documentació no es lliuri en els terminis indicats, la prereserva quedarà anul·lada automàticament.

8.00 a 9.00 - Servei de guarderia per a qui ho hagi sol·licitat prèviament

8.50 - Obertura de portes del Departament d'Educació

9.00 - Inici del casal i presentació de les activitats diàries

9.00 a 12.30 - Activitats amb animals del Zoo, variables segons el dia i el tema del casal. Entre activitats, es fa una parada per esmorzar. 

13.00 a 14.00 - Dinar

13.00 - Sortida desls participants que només venen al casal del matí

14.00 a 15.00 - Temps de joc

15.00 a 16.20 - Treballs de camp, dinàmiques de grup i d'altres activitats.

16.20 - 16.30 S'obren les portes del Departament d'Educació. Recollida de nens i nenes 

Els nens i nenes han de portar roba còmoda i adequada a l'època de l'any. És convenient que portin un recanvi de roba i aconsellem duguin una gorra per cobrir-se del sol i que vinguin amb crema solar posada de casa (tot i que hi ha molts llocs amb ombra, no sempre estaran resguardats del sol). A l'estiu, han de portar banyador, xancletes i tovallola, ja que si el temps ho permet, podran remullar-se a l'hora del descans.

No és aconsellable que els nens/es portin objectes de valor com telèfons mòbils, jocs electrònics, càmeres de foto, diners, etc.

Cap a les 10.00h fem una curta parada en les nostres activitats i, si ho desitgeu, els nens/es poden portar un petit esmorzar.

 • El primer dia es passa llista dels nens/es quan arriben i es dóna als seus responsables una nota amb el nom de l'educador/a que els correspon i l’aula on serà durant el casal. Els següents dies, es pot entrar directament a l’aula, tant per deixar com per recollir els nens/nenes. És molt important comunicar el primer dia al responsable dels casals o a l’educador/a si el participant serà recollit per algun/es altra/es persona/es i facilitar-ne el nom/s i DNIs.
 • El Zoo de Barcelona disposa d'un metge de guàrdia a partir de les 10h del matí, que atendrà, en primera instància, qualsevol incidència que pugui presentar-se.
 • El dinar se serveix aproximadament a les 13h en un dels restaurants del recinte. Si el teu fill/a ha de seguir alguna dieta especial o pateix alguna al·lèrgia o intolerància, no oblideu fer-ho constar en el full d'inscripció, i enviar l'informe mèdic on es detalla el problema al servei de restauració perquè puguin gestionar-ho com a mínim 10 dies abans de l'inici del casal a zoodebarcelona@aramark.es
 • Si cal donar algun medicament al participant, és necessari omplir un full d'autorització perquè el Servei mèdic pugui administrar-lo.
 • Algunes de les activitats del programa poden ser suspeses o canviades de dia per causes derivades del maneig dels animals. 

Tens dubtes?

Per a més informació, emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.