Cuidadors i veterinaris: grans

m

Avui els hi hem preparat diferents eniquiments als elefants, lleopards, jaguars i tapirs.

Als felins els hi hem fet una pinyata amb una caixa de cartró i a dins el cuidador els hi ha posat un tros de carn que ha anat a biuscar al magatzem, al tapir un con amb part de la seva dieta herbívora i als elefants cacahuets en una bola amb forats .

Cadascú amb mesures de seguretat diferents. Ens hem fixat en les tanques: algunes són lletges, com els barrots, però són per la seguretat dels cuidadors, visitants i de l'animal. I altres només necessiten un mur com és el cas dels tapirs amazònics.

En alguns hi ha llacs de separació o fosats, en altres fils electrificats o barrots gruixuts com un tronc. Tot depén del tipus d'animal.

Al pati i al dormitori tenen el que necessiten per menjar, beure, per descansar, si calen, llacs. A part els terres són de sorra, no de ciment.

Al pati tenen troncs, arbres o plantes naturals, cascades... depenent de l'hàbitat de l'animal. I companys de la seva espècie, es el cas que visquin en grup o d'altres espècies que de manera natural comparteixin hàbitat. Ens hane xplicat que es diuen naturalitzades!.

m