Cuidadors i veterinaris: mitjans

m

Com a cuidadors i cuidadores de primats avui hem aprés el que hem de fer cada día: observar que els animals estiguin bé i que hagin menjat el sopar. Després anem al magatzem on ens han pesat el menjar per cadascú dels primats del Zoo, netegem i tallem el menjar i després es porta a la instal.lació on es deixa en diferents llocs del pati una vegada s'ha netejat. Després toca observar que mengin tots i que es portin bé.

Com us podeu imaginar tenim ajuda dels cuidadors i cuidadores del Zoo que són tots uns experts!.

A les fotos podeu veure les nostres visites al magatzem i als orangutans, goril.les, ximpanzés, mangabeys i macacs.

No només es porta el menjar, també els hi hem portat enriquiments, al grup de goril.les del Xebo li hem portat gelats de sucs de fruites que hem anat a buscar al magatzem on ens ho han preparat, com veieu tenen moltíssima feina!.

I hem començat a celebrar el dia mundial del mangabey fent un seguit d'activitats amb ells, els hi hem fet un enriquiment amb canyetes de bambú i mel . I hem pogut veure com es comporta una familia d'aquesta espècie. Els educadors del Zoo ens han explicat on viuen, els problemes tan grans que tenen al seu hàbitat i com els podem ajudar des de casa nostra amb petits gestos!.

Si uns hi fixeu ells també ens observen i ens venen a saludar sempre i quan ens portem respectuosament sent uns bons primats, com ens han explicat els educadors del Zoo. També hem vist que s' assemblen molt a nosaltres i tenen molta curiositat!.

 

m

 

m

m

m

 

m

mm