Cuidadors i veterinaris: mitjans

m

Seguim aprenent a fer de cuidadors, aquesta vegada amb els mamífers no primats!.

A cada secció els cuidadors fan coses diferents!.

Anem al magatzem a demanar tot el que necessitem per fer els enriquiments a tigres, lleons, llúdriga i gasel.les dorques.

Els enriquiments són una part molt important de la feina, tot i que per nosaltres passem molt de temps per preparar-los però els animals tenen jocs nous cada dia per trobar menjar, per buscar una olor que els hi crida l'atenció i marcar-se amb ella... han de fer servir els seus sentits!.

A vegades els tirem directament nosaltres i a vegades li donem al cuidador, com els sacs per tigres i lleons.

També hem visitat els dormitoris dels elefants on els educadors del Zoo ens han explicat tot el que hem de saber com a bons cuidadors!.

I com podem parlar i preguntar als cuidadors i cuidadores del Zoo aprenem moltíssim!.

La seguretat és el primer i els elefants estaven al pati i no podíen entrar!. Hem pogut veure als cuidadors fent la seva feina i també els hi hem preparat un enriquiment amb cacahuets, que llestes que són les elefantes i quina trompa més espectacular que tenen!.

A part del tamany dels animals ja que tot que és gegant, aquí hem de tenir en compte que se'ls hi ha de fer entrenament veterinari a través d'una valla per tallar-li les ungles, netejar les plantes de les mans i els peus... i això cada dia!.

Aquí teniu una mostra en fotos del que hem fet avui!.

mm

m

m

mm

mm

m

mm