El dia especial de l' escola Sant Felip Neri

alumnes i educadora

Avui ha sigut un dia molt especial pels alumnes de primer de primària de l' escola S. Felip Neri. Han tingut el zoo sencer per ells!.

Primer els ha acompanyat una educadora del zoo que els ha explicat moltes coses dels pingüins en general i dels de Humboldt en particular.

Aquets nens i nenes ja en sabien moltes coses, doncs havien treballat els pingüins a l' escola perquè són la classe dels pingüins!

No només els han visitat a ells si no que de camí han pogut veure a una altra au no voladora i amb ella han repassat totes les característiques dels ocells: l' estruç.

I encara han fet una altra parada davant dels flamencs on han observat les diferències que hi ha entre aquestes aus i els pingüins.

Ja amb els pingüins han fet d' exploradors esberinant com són les seves petjades, quin tamany han de tenir els peixos que es mengen, com són les plomes i els ous que han pogut veure molt de prop i tocar ( amb les degudes mesures sanitàries).

I per acabar han pogut veure com menjaven una de les tomes de peix de mans de la seva cuidadora ja que a la seva instal.lació es concentren altres aus ( Bernats pescaires,davines rialleres i argentades, martinets blancs i sovint un ibis sagrat), que viuen al zoo i que intenten emportar-se algún que altre peix. Ha sigut molt emocionant!.

Per acabar han pogut fer una cosa realment extraordinària, disfrutar de tot el Zoo ells sols!

m

m

m

m

m