Portes obertes del Departament d'Educació 9 i 10 de Juny

Portes obertes

Jornades de portes obertes per a personal de centres educatius, professors, mestres i les seves famílies.

 

Benvolguts/des,

Coincidint amb la finalització del curs escolar i la celebració de la Festa de la Ciència a Barcelona, hem pensat oferir-vos una agradable jornada lúdica i festiva per a que podeu gaudir en família.
Ens plau convidar-vos els propers 9 i 10 de juny a conèixer la mostra d’activitats i propostes educatives previstes per al proper curs, a càrrec del personal del departament d’Educació del parc Zoològic de Barcelona.
L’esdeveniment es concreta en dues taules paral·leles amb diferents continguts a les que podreu apropar-vos i comentar amb els/les professionals que us atendrán.

Taula 1: Activitats complementàries al currículum d’Educació Infantil i Primària
Taula 2: Activitats complementàries al currículum d’ESO, Batxillerat, CFGM i CFGS

Si així ho desitgeu, la resta del temps podreu gaudir del Parc Zoològic amb les vostres famílies, i romandre al Zoo fins a l’hora de tancament del recinte.

Que heu de fer en cas que esteu interessats en assistir-hi?:

Confirmeu la vostra assistència enviant un correu a escolazoo@bsmsa.cat indicant el dia que escolliu per visitar-nos, el vostre nom, el numero de persones que vindreu i el centre educatiu on treballeu. Abans del 6 de juny del 2018.


Dia que assistirem:______________________
Nom i cognoms: ________________________
Centre Educatiu: ________________________
Numero d’assistents: ____________________


Rebreu la confirmació des del mateix correu.


Recordeu que l’entrada es realitzarà per la porta del Departament d’Educació del Zoo. Entrada per carrer Circumval·lació, 3 Barcelona. Horari entrada: 10:30 a 13.0