Primer dia de l' escola Montserrat!

m

Avui és el primer dia que ens visita l' escola Montserrat amb els més grans d' infantil, els nens i nenes de les classes de p5.

La classe dels cocodrils ha començat visitant un parent dels cocodrils per repassar les característiques dels rèptils: el Dragó de Komodo.

Després s' ho han passat d' allò més bé observant de ben a prop el cap d' un cocodril i d' un aligator, els ha impresionat molt!.

Fins i tot han pogut tocar les escates!. Ep! Però abans tots s' han desinfectat les mans i les escates també es desinfecten després de l' activitat. Al Zoo tenim molta cura amb les mesures d' higiene!. I com veieu tota l' activitat s' ha fet a l' aire lliure.

També han après aspectes sobre la seva alimentació,regulació tèrmica, neteja, reproducció, adaptacions, diferències entre cocodrils i aligators i algunes curiositats!.

No ens podríem oblidar dels perills que tenen al seu hàbitat i de totes les accions que duen a terme els zoos per evitar la seva extinció. Aquest va ser el millor moment per visitar la zona de reproducció dels rèptils i totes les curiositats sobre la incubació!.

I va arribar el moment d' explorar al terrari per conèixer els animals!. Els van poder veure de moooooolt a prop!.

m

 

 

m

m

m

m

m

m