Renovada l’àrea de jocs infantils

parc infantil

El Zoo renova la seva principal zona de jocs infantils per a infants de 2 a 12 anys, un servei molt ben valorat pels nostres visitants i membres del Zoo Club. S’hi han instal·lat un total de18 jocs, alguns reaprofitats de l’anterior equipament pel seu bon estat, que ofereixen un ampli ventall d’oportunitats de joc per a diferents edats i habilitats dels usuaris. S’hi inclouen tobogans, ponts, jocs de sorra i un rocòdrom entre altres elements que tenen en comú el foment del joc en grup per sobre de l’activitat individual. La majoria estan fets amb fusta no tractada com el làrix de muntanya, el roure o la robínia, materials adequats per a la intempèrie, i els paviments son tous de sorra i cautxú reciclat. 

 

Els jocs estan ubicats al costat de l’àrea del Sahel, a la part central del Zoo, i ocupen 1.292,80 m2 de superfície. S’hi sumen 306 m2 adjacents de jocs adaptats, inaugurats a final del 2016 i totalment integrats al conjunt sense cap element delimitador per permetre que els infants d’una mateixa família puguin compartir l’experiència del joc en un únic espai. El nou complex compta també amb un recorregut accessible per a cadires de rodes que incorpora altres jocs adaptats.

 

Els nous jocs estan perfectament integrats al paisatge del parc i compleixen les normatives UNE-EN 1176 i UNE-EN 1177 i el plec de prescripcions tècniques per al disseny, l’execució i la recepció de les àrees de jocs infantils de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Completa l’oferta de jocs infantils del Zoo una zona per a infants més petits que es troba a la Granja.