Planifica el teu dia

Cada dia és diferent al Zoo de Barcelona. Dóna-li un cop d’ull al calendari i selecciona el que vulguis fer quan vinguis.

1

Quin dia vols venir al Zoo?

2

Selecciona les activitats que més t'agradin

científics

Els grans científics

Horaris: De 09:00 a 13:00 / De 09:00 a 16:30
Casal de primavera “Els grans científics”: Unes vacances diferents per aprendre a estimar la natura!
Trobades amb cuidadors - Invertebrats

Laboratori d’invertebrats

Horaris: De 10:15 a 10:45
Descobreix el món dels invertebrats amb els nostres cuidadors i cuidadores i com aquests animals en ocasions invisibles als ulls amaguen curiositats que són essencials.
Trobades amb cuidadors - lleons marins

Coneguem els lleons marins

Horaris: De 11:30 a 12:00
De la mà dels nostres cuidadors i cuidadores, descobrireu com es relacionen els lleons marins i com ens assegurem del seu benestar en tot moment. A més, arribareu just a la seva hora de dinar! Què us sembla que mengen? Vegem-ho plegats!
Activitats familiars

Els formiguers gegants

Horaris: De 12:15 a 12:45
Sabies que el formiguer gegant no té dents? Saps com captura les formigues que es menja? Els nostres cuidadors i cuidadores els prepararan un joc especial i et respondran aquesta i moltes altres preguntes!
Trobades amb cuidadors – pingüins

Què mengen els pingüins?

Horaris: De 13:00 a 13:30
Descobriu la importància de l’alimentació d’aquesta espècie i com ens assegurem que cada pingüí rebi la seva dieta personalitzada. Els nostres cuidadors i cuidadores els coneixen individualment i els donen tot el que necessiten. Te’ls presentem?
Zoo Barcelona

Hipopòtams

Horaris: De 15:00 a 15:30
Vols saber per què els hipopòtams són els animals més temuts a l’Àfrica? Saps per què s’estan la major part del temps a l’aigua? Et respondrem aquestes preguntes i t’explicarem altres curiositats i molt més en aquesta xerrada entretinguda i educativa. T’hi esperem!
Trobades amb cuidadors - bisons

Bisons

Horaris: De 16:00 a 16:30
Els bisons europeus són els parents dels bisons prehistòrics que es van extingir a la Terra. Gràcies a la tasca dels zoos, estan tornant a poblar els boscos del nostre continent. Vine a vure'ls de prop i a descobrir moltes més curiositats d’aquests animals amb els nostres cuidadors i cuidadores.
3

Descarrega la teva planificació

Descarrega ara la teva planificació en PDF i gaudeix del teu dia al Zoo

Please select an activity

Baixa