Educació

Batxillerat

Aprendre què s’ha d’observar i com us aproparà a un món únic. Les nostres visites i tallers estan pensats per als vostres alumnes i us ajudaran a iniciar o completar el treball fet a classe. Totes les nostres activitats estan dirigides per educadors experimentats del Zoo, la durada aproximada de les activitats és d’unes dues hores i en el cas de les visites inclouen un recorregut guiat pel recinte, mentre que els tallers se solen fer íntegrament a l’aula.

Alguns dels nostres tallers es duen a terme a les aules de la Granja del Zoo. Per aquest motiu, el grup escolar, per estar a l’hora acordada a les aules, cal que arribi uns 15 minuts abans, per ser al lloc d’inici a l’hora convinguda. 

El Departament d’Educació sempre està obert als vostres suggeriments. Per tant, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun comentari o si voleu que us preparem una visita a mida.

Agraïm molt sincerament els comentaris que ens feu en les enquestes que ompliu en acabar la visita i us encoratgem a fer-nos suggeriments i comentaris, tant del que us ha agradat com de les mancances que hi heu trobat, ja que ens és de gran ajut per millorar les nostres activitats.

 

Aquest curs, conscients de les dificultats que moltes escoles tenen per organitzar sortides a l’exterior, volem fer-vos-ho fàcil! Pregunteu-nos per qualsevol activitat perquè el Zoo també ve a l’Escola.

Zoo Barcelona

Taller Evolució dels primats

La completa col·lecció de primats del nostre Zoo permet estudiar representants de les famílies més importants d'aquest ordre i reflexionar al voltant del seu parentiu amb l'espècie humana.
Visita La reproducció Zoo

Visita La reproducció

A través de la col·lecció d'animals del Zoo, els alumnes aprenen les diferents formes de reproducció dels animals vertebrats i descobreixen les seves estratègies per aconseguir tenir descendència.
Visita El comportament Zoo

Visita El comportament

En aquesta visita a la col·lecció d'animals del nostre Zoo, que comprèn espècies solitàries i gregàries, amb conductes innates i apreses que presenten diferents graus de complexitat, els alumnes podran aprofundir en el seu comportament.
Zoo Barcelona

Visita Animals en perill

Aquesta visita mostra als alumnes les principals causes, ja siguin naturals o provocades per l'home, que han portat moltes espècies a trobar-se en perill d'extinció.