Educació

Cicle mitjà primària

Aprendre què s’ha d’observar i com us aproparà a un món únic. Les nostres visites i tallers estan pensats per als vostres alumnes i us ajudaran a iniciar o completar el treball fet a classe. Totes les nostres activitats estan dirigides per educadors experimentats del Zoo, la durada aproximada de les activitats és d’unes dues hores i en el cas de les visites inclouen un recorregut guiat pel recinte, mentre que els tallers se solen fer íntegrament a l’aula.

 

Alguns dels nostres tallers es duen a terme a les aules de la Granja del Zoo. Per aquest motiu, el grup escolar, per estar a l’hora acordada a les aules, cal que arribi uns 15 minuts abans, per ser al lloc d’inici a l’hora convinguda. 

 

El Departament d’Educació sempre està obert als vostres suggeriments. Per tant, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun comentari o si voleu que us preparem una visita a mida.

 

Agraïm molt sincerament els comentaris que ens feu en les enquestes que ompliu en acabar la visita i us encoratgem a fer-nos suggeriments i comentaris, tant del que us ha agradat com de les mancances que hi heu trobat, ja que ens és de gran ajut per millorar les nostres activitats.

 

Aquest curs, conscients de les dificultats que moltes escoles tenen per organitzar sortides a l’exterior, volem fer-vos-ho fàcil! Pregunteu-nos per qualsevol activitat perquè el Zoo també ve a l’Escola.

Zoo Barcelona

Els vertebrats

Aquesta activitat consisteix en un recorregut pel parc descobrint i observant les espècies més representatives del Zoo.
Zoo Barcelona

Grans invasions

Aquest taller mostra la problemàtica de la pèrdua de biodiversitat per l’aparició d’espècies alienes als ecosistemes autòctons.
Zoo Barcelona

Taller Amfibis i rèptils

La completa col·lecció d'amfibis i rèptils del nostre Zoo permet que els infants coneguin espècies representatives dels cinc continents, amb una atenció especial sobre les espècies amenaçades.
Zoo Barcelona

Fauna catalana

La visita permet aprofundir en la representació de tots els grups de vertebrats de la fauna del país que es troba al Zoo de Barcelona.