CASAL : DINAR DE NADAL PETITS 2

m

Herba, pinso, carn, peix, insectes, verdures ( carbassó, enciam, api, porro, tomàquets...), fruites del temps ( pomes, peres, plàtans, taronges...) caram quants tipus de menjars diferents!. Tots es guarden al magatzem, on van els cuidadors i nosaltres a demanar el menjar pels diferents animals.

Clar, no tots mengen el mateix, n' hi ha d' herbívors com l' elefant, la girafa, les tortugues gegants o el rinoceront, de carnívors com els lleons, cocodrils, suricates o cigonyes i d' omnívors com els ximpanzès i els ossos.

I a més cadascú té les seves llaminadures, allò que els hi agrada moltísim!. Descobrir-les ha sigut molt divertit!

També ens han explicat que els herbívors mengen durant tot el dia, els carnívors i omnívors, no, tenen les seves tomes. Tot molt ben calculat i sovint amb enriquiments: amagats en rodes, caixes, enterrats o congelats, a l' estiu. I alguns carnívors mengen animals vius, no us espanteu, només els que mengen insectes i alguns dels que mengen peixos.

Ens ha encantat veure on guarden el menjar de TOTS els animals! Tot molt ben endreçat i etiquetat i les neveres són gegaaaants! I algunes cuines on els cuidadors preparen cadascuna de les tomes pels animals, tot molt net i endreçat!

El que més ens ha agradat és poder veure ben de prop a molt animals mentre es menjaven el que els havíem preparat!

I no només això també ens ha donat temps per jugar lliurement i als jocs que ens ha preparat la educadora del Zoo, hem preparat el sopar de Nadal per uns convidats genials!!!

 

 

 

m

m

m

m

mm

m

 

m

m

m

m

m

m

mm

m

m

mm

m

m

m

m

m

m