Cuidadors i Veterinaris 3

m

A la foto ens veieu practicant amb els nostres pacients!.Tot el material es real però no hi ha res que ens faci mal com les agulles...També hem anat a veure la clínica veterinària del Zoo perquè encara que els animals estiguin ben cuidats a vegades es posen malalts o se'ls ha d' ajudar a treure els paràsits o a posar vacunes...

Aquí tenen la sort que tenen 3 veterinaris i diferents auxiliars que són com infermers i ajuden en tot momento a que els animals estiguin bé de salut.

A part de veterinaris hem anat aprenent com cuidar animals salvatges ( mamífers, aus, rèptils i amfibis) i domèstics (els de la granja o guàrida urbana muntada), com us podeu imaginar ni tots mengen el mateix ni ets pots acostar de la mateixa manera a un cocodril o un lleó que a un cavall o una cabra.

I no només es netegen i es donen de menjar, també s'entrenen per quan ha d' anar el veterinari a treure sang...i se'ls hi fan programes d'enriquiment (diferents tipus de joguines depenent les habilitats de cada espècie i tenint en compte l' edat...).

Ja veieu que tot plegat és més complicat i porta més feina del que sembla però estem encantats de la feina feta!.

mm

m