Històries de cadells: grup2

m

Visitem i fem activitats amb els animals que posen ous de closca dura i que els han de covar posant-se a sobre. Quins són?

Si dic que tenen plomes ja sabeu de quins animals parlo, oi?. Els ocells!.

Hem anat a buscar els diferents tipus de nius dels ocells del Zoo, alguns estan en recintes tancats i altres no. No sabíem que hi havia tantes maneres de fer el niu i en tants llocs diferents, ens pensàvem que només feien els nius als arbres i resulta que també els fan a terra com els flamencs o els paons.

Tambe hem buscat les seves cries que en aquests animals es diuen pollets, i de pas que fèiem les activitats les podíem veure de ben a prop, no ens podíem acostar moltíssim perque si els pares s' espanten deixen de covar els ous o de cuidar els pollets i moririen. S'ha d' anar molt en compte!.

Els que més ens han agradat han sigut els flamencs, els pollets no són roses!. I tenen les plomes i el bec diferent als seus pares. Hem tingut la sort de veure ous, pollets recen nascuts i pollets més grans. Aquests flamencs són molt bons pares!.

Per acabar hem anat a visitar la colònia més gran d' Europa al mig d'una ciutat amb més de 200 nius que estan als arbres del Zoo, són bons veïns i els comparteixen amb els martinets blancs i els esplugabous!. Ara podem veure els pollets que ja treuen el cap del niu i algún l' hem trobat pel terra ha caigut perque aprèn a volar!.

m