L'Escola S. Felip Neri ens torna a visitar!

m

Aquesta vegada són els alumnes de tercer de primària que volen aprendre moltíssimes coses de les serps.

De les grans, les petites, les verinoses, estranguladores, les que es camuflen, les que tenen colors cridaners, inclús les que enganyen imitant colors cridaners i no tenen verí, les d' altres països i les autòctones.

Totes fantàstiques carnívores i amb aquella aura de misteri que ens hipnotitza mentre les veiem aparèixer reptant i movent la seva llengua bífida per totarreu!.

El paper ecològic que realitzen és impagable!.

Han pogut conèixer totes les espècies que tenim al Zoo de la mà de l'educadora del zoo que els hi ha explicat aquestes i moltísimes coses més sobre la seva biologia, alimentació i reproducció. Sense oblidar-se de les problemàtiques amb les que es troben aquests animals al seu hàbitat.

També han fet una visita especial per veure altres serps de prop i poder parlar amb el seu cuidador que en aquell moment les estava alimentant. Heu de saber que les serps poden aguantar molt sense menjar.

I no podien marxar del Zoo sense tenir la sensació del tacte (soa mesures higièniques adients) de les escates d'una de les serps més grans del món. Sabrieu dir quina és?

No patiu que les escates formen part de la col.lecció de restes biològiques del Departament d' Educació del Zoo!.

m

m