Objectiu animal

m

Aquesta setmana hem aprés moltes coses sobre la nostra càmara i com fer fotos de natura!.

L' educadora del Zoo ens ha ensenyat coses tècniques com a modificar els paràmetres de llum, velocitat, com compensar una exposició, com canviar el color de la llum... Hem pogut comprovar amb diferents exercicis com funciona tot i que és això de la ISO!.

Hem après a fer fotos sense flash en llocs foscos i a utilitzar el flash d'una altra manera a la que estem acostumats.

Però també a fer composicions, a utilitzar diferents punts de vista i a realitzar els diferents tipus de retrat per aconseguir els efectes desitjats.

A més han comprovat la dificultat de fer fotos al Zoo pels reflexes, les reixes... pel que van practicar la profunditat de camp.

Hem tingut la sort de que va ploure un dia el que ens va donar la oportunitat de fer fotos a l' interior utilitzant pantalles reflectants, trípodes, monopeus... I vam tenir una sorpreseta amb els lleons!.

També vam fer una petita introducció a la fotografia macro fent fotos a diferents elements com pèls, escates, plomes i animals vius invertebrats curiosos que vam tenir la sort de veure ben de prop i ens van fer de models!.

De cada dia hem escollit fotos i al final del casal han sigut seleccionades 2 per a fer una exposició fotogràfica dels seus treballs. Hemd escobert a grans artistes!.

mm

m

mm

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

m

mm

mm

m

m

m

m