Casal de Setmana Santa: Els habitants del món

zoo

Durant els 4 dies de casal de setmana santa els infants han après quins són els diferents animals que viuen a cada hàbitat, peculiaritats d’aquests i també quins són els diferents enriquiments que els cuidadors del zoo donen a cada animal per poder fer que els animals tinguin el millor nivell de vida possible i això ho aconseguim cuidant el seu benestar.

 

Cada dia que passava descobríem un hàbitat diferent, així doncs els infants van visitar els nostres amics que viuen a la sabana del Sahel, van visitar els animals que viuen a les selves, també van poder endinsar-se  al món dels boscos i finalment visitar els animals que viuen als  deserts. Els nostres educadors van explicar curiositats dels animals, però també van explicar petits detalls que podem canviar nosaltres del nostre dia a dia.

 

Seguidament veureu un recull d’imatges dels infants gaudint del casal alhora que aprenen envoltats de natural, gràcies als educadors i cuidadors del zoo. Els infants han quedat fascinats de la quantitat de joguines, llaminadures/menjar i activitats que fan els animals per poder estar en forma constantment i també de poder ser uns privilegiats i donar alguns enriquiments a certs animals.

 

tortuga

 

pintar

 

aus

 

 

serp

 

contes

 

lleo

 

pedro

 

 

Han estat quatre dies que van estar tan enfeinats van passar volant! Ens veiem a la pròxima parada, l’Estiu!