Noves activitats guiades per a membres del Zoo Club

Miniruta

Recentment hem començat a oferir una nova experiència per als membres del Zoo Club. Es tracta de les Minirutes guiades Compromesos amb la biodiversitat, un total de quatre visites gratuïtes d’aproximadament 30 minuts de durada que apropen als socis aspectes fonamentals de la tasca del Zoo i la seva missió d’una manera propera i molt entretinguda. El suport dels socis i sòcies del Zoo Club ens ajuda molt a dur a terme els nostres projectes i creiem que és important que els coneguin de ben prop de la mà dels nostres guies experts. 

 

 

  • Miniruta de la fauna autóctona

Què és la fauna autòctona? Quan diem que una espècie és autòctona, endèmica, al·lòctona o invasora? Quines són les espècies autòctones que viuen al Zoo i per què hi són? 

 

  • Miniruta de les amenaces a la biodiversitat 

Quins processos hi ha exactament darrere de la pèrdua global de biodiversitat i quin és el seu origen? Per què és tan important la conservació de la biodiversitat i com podem millorar la relació amb el nostre entorn? 

 

  • Miniruta dels programes de conservació i recerca 

La recerca i la conservació de la fauna i els seus hàbitats són pilars fonamentals del nou model del Zoo de Barcelona i t’ho volem explicar i mostrar! 

 

  • Miniruta del benestar animal 

El benestar animal és una absoluta prioritat al Zoo. T’explicarem com avaluem la salut física i mental dels animals i com dissenyem les seves instal·lacions i programes d’enriquiment variats perquè estiguin el millor possible. 

 

 

Des de fa uns mesos, les inscripcions al Zoo Club s’han disparat i acull ja prop de 20.000 famílies! I és que el Zoo és un espai privilegiat, obert i natural, on gaudir i aprendre en condicions especialment favorables en el context sanitari excepcional actual. Si encara no formes part d’aquest grup d’aliats de la biodiversitat, no t’ho pensis més! Tot són avantatges, per a tu i per al planeta!