Posa’t la gorra 2021

Posa’t la gorra 2021

Com cada any, el Zoo de Barcelona col·labora amb l’Associació AFANOC Nens amb càncer en la seva campanya Posa’t la gorra. Compra una entrada solidària i una gorra, exclusivament al nostre web i de manera anticipada, i vine a visitar-nos a un preu especial els següents dies:

 

24, 25, 26, 27, 29, 30 de juny i 1, 2, 3 i 4 de juliol del 2021.*

 

  • Preu adult (a partir de 13 anys): 19,40 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra mida adult)
  • Preu infantil (de 3 a 12 anys): 10 euros (inclou entrada al Zoo i 1 gorra mida nen)
  • Els nens menors de 3 anys tenen accés gratuït. Demana l'entrada a 0 € a les taquilles.

 

 

COM COMPRO LA MEVA ENTRADA + GORRA?

Tria la data que t’interessi i compra ja les teves entrades al nostre web.

El dia de la teva visita, podràs validar les entrades directament als torns d'accés amb el teu mòbil sense haver de passar abans per les taquilles, i recollir les gorres, prèvia identificació, a la Recepció de l’edifici d’oficines del Zoo situat al costat de les taquilles del carrer de Wellington, de 10:00 a 15:00 (1 gorra per entrada).

 

EP! LES ENTRADES ES VENEN EXCLUSIVAMENT AL WEB DEL ZOO, ANTICIPADAMENT I EN LÍNIA.

*Promoció limitada

 

 

20 ANYS DE POSA’T LA GORRA!

El Zoo de Barcelona ofereix el seu suport a AFANOC des de la primera festa Posa’t la gorra, fa ja 20 anys! Enguany, la COVID 19 no ha permès celebrar la festa, però us esperem com sempre al Zoo per passar una bona estona i ajudar els nens amb càncer. Part de la vostra entrada estarà destinada a AFANOC i la seva tasca en favor dels infants i famílies afectats per aquest greu problema. Entre els principals projectes d’AFANOC, es troba la magnífica Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals.

Ara més que mai la vostra ajuda és molt necessària!