Espais del Zoo

Terrari

Al Terrari del Zoo de Barcelona es troba una de les millors col·leccions d’amfibis i rèptils de tota Europa. Inaugurat l’any 1972, allotja rèptils i amfibis grans i petits: des de petits dragons, granotes fletxa o iguanes, fins als grans caimans d’ulleres. També destaquen el cocodril nan i diverses espècies de serps gegants, com la pitó i la boa.

Tots aquests rèptils i amfibis viuen en espais on es manté la temperatura i la humitat necessàries per tal que hi puguin viure amb total normalitat i en plenes condicions. En els darrers anys s’han fet diverses remodelacions en les instal·lacions, que han servit per a redecorar els espais i per donar-los un aspecte naturalitzat.

El Terrari també compta amb una sala de reproducció assistida per animals, oberta al públic, on es troben petites cries de tortugues, de serps i d’iguanes. Al final del recorregut per la instal·lació, hi ha una passarel·la de fusta que connecta diverses basses d’aigua des d’on es pot observar un enorme cocodril siamès i una mostra variada de peixos. 

 

Com a part del pla de transformació del Zoo estem treballant en la remodelació d'aquest espai. Per aquest motiu, durant els pròxims mesos, el Terrari estarà tancat al públic. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Animals que viuen aquí